Vaskemiddel til svedigt sportstøj

Fjerner svedlugt i tøj

Anvendelse:

Ulrich natürlich ActiFresh er et økologisk vaskemiddel uden farve, duft, petrokemiske stoffer og konserveringsmidler som anvendes til både svedigt sportstøj, fritidstøj, løbetøj og arbejdstøj. ActiFresh er også velegnet til sengetøj, håndklæder og gardiner. Det økologiske vaskemiddel mod svedlugt indeholder vaskeaktive stoffer fra kokosolie og plantesæber og den højredrejede mælkesyre forhindrer kalkaflejringer på både tøj og i maskine og samtidig sikres en hudvenlig pH-værdi. Det højeffektive zinksalt af ricinussyre reducerer den belastende svedlugt i tøjet.

Vasketemperaturer:

Produktet er effektivt fra 30-90 grader. Det anbefales altid at vaske ved så lav temperatur som mulig. Såfremt tøjet er stærkt smudset kan det, forud for vask, behandles med Galdesæbe, Pletfjerner (Fleckensaltz) eller pletfjerner med kvilajabark.

Priser:

Det økologiske vaskemiddel til svedigt tøj og tekstiler er drøj i brug. HINT: Vælg 500 ml liter til daglig brug og en refill dunk til opfyldning, hvilket giver følgende priser.

Til refill dunke kan tilkøbes doseringspumpe.

0,5 liter rækker til 16 vaske, kr./vask 4,69

5 liter ræker til 160 vaske, kr./vask 3,13

Økologisk og bæredygtig:

Alle Ulrichs natürlich produkter er certificeret af ECO-Control og efter den nyeste Nature Care Products. ECO Controls er et inspektions- og kontrolorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af non-food produkter.

PAS PÅ ALTERNATIVER: Vi har i et par supermarkeder fundet et par meget billige vaskemidler til svedigt tøj og har haft en ekspert (Cand. Scient Fysik og Kemi) og tidligere rådgiver for Svanemærket til at tjekket varedeklarationerne. Det viser sig, at det ene produkt har et stort indhold af parfume, mens det andet indeholder et stof som Miljøstyrelsen har på deres liste over produkter som er under mistanke for at være kræftfremkaldende.

DKK 75,00

Relaterede produkter