UNGER udstyr til vinduespolering

ErgoTec håndtag, Monsoon betræk og skraber

Alt til pudsning af vinduer.

Unger er verdens største professionelle producent af håndtag, indsæber og skrabere og andet udstyr til vinduspudsning. Til den professionelle vinduespudser behøves ingen ekstra præsentation, men for at opdatere dig som privat kunde, så er der flere end 200 forskellige produkter i Ungers sortiment. Unger er de professionelles foretrukne værktøj, men her hos DEXUS er du også velkommen som privat kunde. 

Du er "gør det selv" vinduespudser:

Pudser du selv vinduerne i villaen, så anbefaler vi det vinduespudsesæt, som vi kalder "Den lille vinduespudser". Du får 7 dele fra Unger, så du kan vaske vinduer, fjerne pletter og skrabe ruderne helt rene og kniber det med at holde styr på dråberne, som medfølger en KBM kvalitets glasklud.

Vinduessæbe

Unger's system gør det ikke alene, du skal bruge et godt vinduesvaskemiddel, en rigtig vinduessæbe. Vores vinduessæbe er udviklet så den har netop de egenskaber som kræves for at få rene blanke vinduer.

Mange private kender til opskrifter, hvori der indgår vand, sulfo, eddike og salmiak, men de professionelle vinduespudser bruger en proff vinduessæbe udviklet til formålet.