Ulrich økologisk vaskemiddel uden duft

Normal vaskemiddel

Navn: Ulrich natürlich, Normal vaskemiddel, Flydende, 1 liter

Normal vaskemiddel er egnet til alle tekstiler til hånd- og maskinvask ved temperaturer mellem 30 og 95 grader, uafhængig af vandets hårdhed. 

Indhold: Flydende vaskemiddel som lige som de øvrige sæber er fra fornybare råstoffer, hvor der vælges kokosolie frem for palmeolie. Ligeledes er alle produkterne fri for petrokemi. Det vil sige ingen brug af råolie, jordolie eller andet. Dette produkt er fri for enzymer og blegemiddel.

Mælkesyre: Mange vaskemidler indeholder stoffer der binder kalken i vandet. Jo mere kalk der er i vandet, jo mere vaskemiddel skal du bruge. Stofferne går derfor ud med vaskevandet, hvor det bundfælder og ender i rensningsanlægget og dermed spildevandsslammet. Vaskemiddel fra Ulrich natürlich indholder mælkesyre, som neutraliserer kalken, i stedet for at binde sig med den. Dermed skal du, uanset mængden af kalk i dit vand kun bruge 30 ml (en fyldt kapsel) til en fyldt maskinvask. Mælkesyren bliver med kalken omdannet til kalciumsalt, som er letopløselig i vand. Kalciumsalt ender i naturen og bruges som naturlig næring.

Mælkesyre virker antibakteriel, det gør tøjet mere strygelet og så hindre det tøjet i at blive hårdt og stift.

Dermatologisk testet med resultatet MEGET GOD.

Ulrich natürlich er blandt de drøjeste produkter på markedet, for du skal ikke bruge meget vaskemiddel pr. vask og samtidig det mest bæredygtige, for du kan købe store refill dunke og spare miljø for emballage og transport. 

Økologisk og bæredygtig tøjvask: Ulrich natürlich vaskemiddel er certificeret af ECO-Control efter den nyeste NATURE CARE Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af alle non-food produkter.

DKK 118,75