Ulrich økologisk vaskemiddel uden duft

Økologisk og bæredygtigt vaskemiddel

Anvendelse: 

Ulrich natürlich økologisk vaskemiddel uden farve, duft, petrokemiske stoffer og konserveringsmidler anvendes til både almindeligt og farvet tøj. Det økologiske vaskemiddel indeholder vaskeaktive stoffer fra palmekerneolie og kokosolie, plantesæber og højredrejede mælkesyre til at forhindre kalkaflejringer på både tøj og i maskine og samtidig sikres en hudvenlig pH-værdi.

Vasketemperaturer:

Produktet er effektivt fra 30-90 grader. For stofbleer, undertøj, håndklæder og andre produkter vil man normalt anbefale en vasketemperaturer på 60 grader, men vælger du at tilsætte Ulrich natürlich "Fleckensalts" (som er i kategorien Percarbonate) til vasken, så sker der straks en kemisk reaktion, hvor ilt frigives og den frigjorte ilt renser og laver den desinfektion, som en højere temperatur normalt skaber.  

Priser:

Det økologiske og bæredygtige vaskemiddel er ualmindelig drøj i brug og dermed langt billigere end andre vaskemidler på markedet, selv de billigste fra supermarkederne. HINT: Vælg 1 liter til daglig brug og en refill dunk til opfyldning, hvilket giver følgende priser.

1 liter rækker til 33 vaske, kr./vask 1,88.

5 liter ræker til 165 vaske, kr./vask 1,45

25 liter rækker til 825 vaske, kr./vask 1,05 

Økologisk og bæredygtig:

Alle Ulrichs natürlich produkter er certificeret af ECO-Control og efter den nyeste Nature Care Products. ECO Controls er et inspektions- og kontrolorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af non-food produkter.

DKK 62,00