Sæbespåner i pose

Sæbebehandling med sæbespåner

Hvorfor er mange varer sat ned med 50%: Vi er igang med omlægge vores webshop, så den fremover kommer til at indeholde mere Svane, Økologi og Bæredygtighed. Inden vi når dertil, så rydder vi op ved at tømme lageret for mange produkter. Vi du hjælpe os på vej, så er der 50% rabat på rigtig mange varer blandt andet denne flaske med desinfektion. 

Sæbebehandling af trægulve giver lysere og smudsafvisende gulve. Dets oftere gulvene vaskes, dets hurtigere opnår de en mætning, så gulvende bliver og forbliver smukke og smudsafvisende. I første omgang anbefales et par gange om måneden og derefter nedtrappes til et sted som passer til dit temperament. Nogle vasker en gang i kvartalen, mens andre nøjes med nogle få gange om året. 

Sæbehandling med sæbespåner kan laves på alle typer ulakerede og ikke olierede trægulve uanset om det er fyrretræ, grantræ eller eg.

Indhold: 500 gram

Detergent: >30% sæbe

NOTE: Vi købte sidste år en del kasser med sæbespåner, de er snart solgt og når de sidste er væk udgår de fra vores sortiment, Vi har kun nogle få tilbage, ja bare 24 stk. Din bestilling kan ikke gå igennem, hvis du bestiller flere end dette tal.

DKK 9,60 DKK 19,96