Pletfjerner pulver blegnede og kimdræbende

Ulrich natürlich pletfjerner

Beskrivelse: Pletfjerner med mindst tre anvendelsesmuligheder.

1. Pletfjerner til forbehandling af pletter ved iblødsætning og blegning af hvidt og farveægte textiler. Anvendelig til opløsning af mange forskellige former for pletter. 

2. Tænker du bæredygtighed og reduktion af vasketemperatur, så er det et "must", at kompensere for reduktionen af temperatur (høj temperatur dræber bakterier) ved at tilsætte rent natriumpercarbonat (Soda). Produktet omdannes ved blanding med vand aktivt oxygen (ilt) som dræber kim (bakterier) og soda som fjerner pletter af organisk karakter. Brug derfor almindeligt vaskemiddel og tilsæt et par skefulde pletfjerner. Vask er nu mulig selv ved 30 grader, men du må ikke samtidig reducere vasketiden. Produktet skal have lov at virke.  

3. Vask af stofbleer. Pletfjerneren kan anvendes som alternativ til galdesæbe, såfremt du ønsker et vegan økologisk produkt. 

Pletfjerner: Fugt pletten og strø pletfjerneren direkte på den fugtige plet, lad det virke en rum tid. Ved store eller mange pletter kan du lægge tøjet i blød i en balje. Husk æg, ketchup, rødvin og blod skal lægges i koldt vand. Vask dit plettede tøj i vaskemaskinen og tilsæt 2-3 spiskefulde pletfjerner. Ved vanskelige pletter kan vaskemaskinen standses efter kort tid for at give den pletfjerneren får lov at virke en tid, hvorefter vaskeprogrammet fortsættes. 

OLD NEWS: Test i miljoeogsundhed.dk og omtalt i TÆNK (2009-6). Kun 4 af 11 produkter incl. Ulrich natürlich var deklareret korrekt og pletfjerneren indeholder ingen af 26 deklarationspligtige parfumer, ingen hormonforstyrrende stoffer, ingen allergifremkaldende stoffer og ingen miljøbelastende stoffer. Produktet er økologisk og vegan. 

Leveres i en praktisk 1 kg æske 

Ulrich natürlich er certificeret af ECO-Control efter den nyeste Natur Care Product standard. ECO Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af non-food produkter. Produktet er Vegan. 

Datablad - Sikkerhedsdatablad
Pletfjerner (41 kb)

DKK 72,00