Opvaskemidler og opvasketabs

Alt til opvask og en god opvaskebørste

Alt til håndopvask og opvaskemaskine, Svanemærket og Økologisk 

Opvaskemiddel til håndopvask:

For håndopvask kan du vælge imellem den særdeles prisbillige opvaskemiddel med parfume, den Svanemærkede uden parfume eller den Økologiske med enten citrus eller Aloe Vera. Fælles for de fire opvaskemidler er, at de er så drøje i brug, at nogle få dråber er i reglen nok til en baljefuld med service.

Lidt om valg af opvasketabs:

Til opvaskemaskinen kan du vælge melllem de svanemærkede 4 i 1 opvasketabs med selvopløselig folie eller de økologiske tabs. De svanemærkede tabs er hurtigt opløselige og kan anvendes i alle typer opvaskemaskiner og industriopvaskere. Har du problemer med glaspest, så anbefaler vi de svanemærkede opvasketabs, som anvendes i mange restauranter og institutioner.

NOTE: Vi har intet minimumskøb og altid fast lav pris på fragt uanset hvor meget du køber.

Opvaskemiddel:

Til håndopvask kan du vælge imellem den særdeles prisbillige opvaskemiddel med parfume, den Svanemærkede uden parfume eller den Økologiske med enten citrus eller Aloe Vera. Fælles for de fire opvaskemidler er, at de er drøje i brug, så nogle få dråber er i reglen nok til en baljefuld med service.

Opvasketabs:

Til opvaskemaskinen kan du vælge mellem de svanemærkede tabs, 4-i-1 med selvopløselig folie eller de økologiske tabs fra Ulrich natürlich. De svanemærkede tabs er hurtigt opløselige og kan anvendes i alle maskintyper og industriopvaskere. Har du problemer med glaspest anbefales de svanemærkede tabs, som anvendes i mange restauranter og institutioner.