Økologiske vaskemidler

Det største udvalg af neutral og økologisk vaskemidler

Ulrich natürlich med certifikat

Vaskemidler, pletfjerning og specialprodukter

Størst på økologi, vi har ubetinget Danmarks største udvalg af økologiske vaskemidler og produkter for iblødsætning og pletfjerning. Vi har almindelig økologisk vaskemiddel med eller uden duft, sportsvaskemiddel, uldvaskemidler og galdesæbe og andre produkter for pletfjerning. For familier som bruger stofbleer anbefaler vi galdesæbe som effektivt vaskemiddel.

Priser, miljø og refill

Vask økologisk og vegant og brug de billige miljøvenlige refill dunke til opfyldning, så sparer du miljøet og ca. 20% på prisen. Er økologiske vaskemidler dyrere, nej Ulrich produkterne er faktisk billigere, tjek selv priserne i de omdelte reklamer og sammenlign prisen pr/vask.

HUSK at du som privat person er velkommen som kunde hos DEXUS, og vi at har fast pris på fragt, uanset hvor meget eller lidt du køber.

NOTE: Vaskemidlerne er økologisk, vegane og certificeret (IMO som fødevarer)

HINT om priser:

Check ALDRIG prisen på en flaske vaskemiddel, men ALTID prisen på en vask, hvilket SKAL oplyses i annoncebladene. Ulrich natürlich er med refill produkterne billigst i Danmark, så du får et produkt i topkvalitet, som samtidig er økologisk. Tjek selv...!

Flere kollektiver, bofællesskaber, institutioner og sportsklubber har testet produkterne og valgt Ulrich. Produkterne er alle Vegane (pånær Galdesæben) hvilket vil sige, at de ikke indeholder produkter fra dyr.

Se også Ulrich Natürlich rengøringsmidler.