Økologiske vaskemidler

Vaskemidler som er både bæredygtige og økologiske

Ulrich natürlich, tysk topkvalitet

Vi har Danmarks måske største udvalg af økologiske og bæredygtige vaskemidler til tøjvask, vask af stofbleer, iblødsætning og pletfjerning. Det tyske agentur Ulrich natürlich er certificeret efter de strengeste krav til økologi og samtidig fokuseres der på bæredygtighed. Bæredygtighed betyder, at der spares på emballage og så tilbydes miljøvenlige og billige refill dunke til de fleste økologiske produkter.

Hos DEXUS kan du handle, uanset om du er privat, firma eller institution. Fragten er bare kr. 45,- med GLS, uanset om du køber en flaske med 500 ml eller en pakke som vejer 10, 20 eller 30 kg. Læs mere nederst på siden.

 

 

 

Bæredygtighed og vaskemidler

Vi forstår godt, at du vælger vaskemiddel i 1 liter, for den er handy og låget fra flasken er samtidig et praktisk målebærer. Bæredygtigheden kommer, når du derefter vælger 5 eller 25 liter refill dunke, som du let kan hælde over i din 1 liters flaske. Hullet i 1 liters flasken er så stort, at du uden problem kan hælde det ellers drøje vaskemiddel over i flasken. Ulrich har valgt at spare på emballagen på 1 liters flaskerne, den er tyndere altså mindre materialeforbrug til gengæld kan den godt have lidt buler.

Priser på økologiske vaskemidler:

Er økologiske vaskemidler dyrere end almindelige? Nej Ulrich natürlich produkterne er faktisk billigere, tjek selv priserne i de omdelte reklamer og sammenlign prisen pr/vask.

Check ALDRIG prisen på en flaske vaskemiddel, men ALTID prisen på en vask, hvilket SKAL oplyses i annoncebladene. Ulrich natürlich er med refill produkterne billigst i Danmark, så du får et produkt i topkvalitet, som samtidig er økologisk og bæredygtigt. Tjek selv...!

Flere kollektiver, bofællesskaber, institutioner og sportsklubber har testet produkterne og valgt Ulrich natürlich. Produkterne er alle Vegane (pånær Galdesæben) hvilket vil sige, at de ikke indeholder produkter fra dyr.

Se også Ulrich Natürlich rengøringsmidler.