Økologiske vaskemidler

Det største udvalg af bæredygtige og økologiske vaskemidler

Ulrich natürlich med certifikat

Økologiske vaskemidler fra Tyskland

Vi har ubetinget Danmarks største udvalg af økologiske og bæredygtige vaskemidler, blevask, iblødsætning, pletfjerning og meget andet.

Tilvalg, vælg de billige 5 liters refill dunke

Når du vasker økologisk og vegant, så kan du spare vores miljø ved at bruge de store og miljøvenlige refill dunke til opfyldning. Dunkene fås i 5 og 25 liter og så sparer du ca. 20% på prisen. 

DEXUS byder dig velkommen som kunde, uanset om du er privat, firma eller institution.

NOTE: Vaskemidlerne er økologiske, vegane og certificeret (IMO som fødevarer)

 

 

Bæredygtighed og vaskemidler

Vi forstår godt, at du vælger vaskemiddel i 1 liter for den er handy og samtidig følger der et låg med som samtidig er målebærer. Bæredygtigheden kommer, når du derefter vælger 5 eller 25 liter refill dunke, som du let kan hælde over i din 1 liters flaske. Hullet i 1 liters flasken er stort, så selv om vaskemidlet er drøjt, så er det let at hælde i. Ulrich har valgt at spare på emballagen på 1 liters flaskerne, den er tyndere altså mindre materiale forbrug til gengæld kan den godt have lidt buler.

Priser på økologiske vaskemidler:

Er økologiske vaskemidler dyrere end almindelige? Nej Ulrich natürlich produkterne er faktisk billigere, tjek selv priserne i de omdelte reklamer og sammenlign prisen pr/vask.

Check ALDRIG prisen på en flaske vaskemiddel, men ALTID prisen på en vask, hvilket SKAL oplyses i annoncebladene. Ulrich natürlich er med refill produkterne billigst i Danmark, så du får et produkt i topkvalitet, som samtidig er økologisk. Tjek selv...!

Flere kollektiver, bofællesskaber, institutioner og sportsklubber har testet produkterne og valgt Ulrich natürlich. Produkterne er alle Vegane (pånær Galdesæben) hvilket vil sige, at de ikke indeholder produkter fra dyr.

Se også Ulrich Natürlich rengøringsmidler.