Økologiske rengøringsmidler

Stort udvalg til grøn og miljøvenlig rengøring

Rengøringsmidler økologiske

Økologisk eller økologisk med hjertet

De økologiske rengøringsmidler fra Ulrich natürlich er certificeret af IMO (Schweiz) som stiller strængere krav end EcoCert, som er det mest udbredte mærke. Eco-Cert ejes i øvrigt af producenterne selv og de tillader, at visse indholdsstoffer ikke er økologiske. Denne filosofi er Ulrich imod og derfor er Ulrich produkterne certificeret efter de strænge krav som også gælder for fødevarer under IMO. 

Afkalkning af Nespresso, Expresso, kaffemaskiner, elkedler

Flere af produkterne indeholder den både miljøvenlige og samtidig effektive mælkesyre som aktiv ingrediens og et enkelt produkt er et rent mælkesyreprodukt til afkalkning. Nogle fabrikanter af kaffemaskinger og expresso maskiner fraskriver sig deres garanti hvis ikke mælkesyre anvendes til afkalkning.

Alle produkterne er vegane

Certificering
Alle Ulrichs rengøringsmidler blev i 2012 certificeret af IMO (Schweiz), som stiller strængere krav til produkterne end Eco-Cert, som er det mest udbredt mærke. Eco-Cert ejes af producenterne selv og de tillader, at en lille del af indholdet ikke er økologisk, den filosofi er Ulrichs stik imod.

Ulrich påtager sig et stort ansvar både miljømæssigt og socialt. Til hovedparten af produkterne fås refill poser eller refill dunke, dermed bidrager både du og Ulrich til affaldsreduktion.

Alle rengøringsmidler er Vegane hvilket betyder at de ikke indeholder ikke produkter fra dyr.