Økologiske rengøringsmidler

Bæredygtig og grøn rengøring

Økologi og rengøringsmidler

Økologiske rengøringsmidler med maksimal bæredygtighed

Rengøringsmidler af fornybare råvarer, produceret uden konserveringsmidler og petrokemisk indhold. Alle rengøringsmidler er økologiske, certificeret, vegane og vælger du en refill dunk yder du også dit bæredygtige bidrag ved at spare på emballagen. Refill dunke fås med 3, 5 eller 10 liter for refill.  

Økologiske, miljøvenlig og drøje i brug

Alle rengøringsmidlerne er drøje, altså uden unødige fyldstoffer som vand, derfor kan prisen på nogle produkter synes høj, men det er værd at bemærke, at der f.eks. til en gulvspand med 10 liter vand kun skal bruges 5 ml universalrengøringsmiddel. Det er også værd at bemærke, at stort set ingen anden producent af hverken økologiske eller almindelige rengøringsmidler anvender den dyre men miljøvenlige mælkesyre i produkterne. 

Hos DEXUS kan du handle, uanset om du er privat, firma eller institution. Fragten er bare kr. 45,- med GLS uanset om du køber en flaske med 500 ml eller en pakke på 10, 20 eller 30 kg.

Klik her for kalkfjerner og afkalkning af kaffemaskiner.

 

Økologi og bæredygtighed

Alle Ulrichs rengøringsmidler er certificeret af ECO-Control og efter den nyeste Nature Care Products. ECO-Control er et inspektions- og kontrolorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af non-food produkter. 

Ulrich påtager sig et stort ansvar både miljømæssigt og socialt. Til emballage anvendes flasker PE flasker som kan recycles. Til produkter, som du anvender ofte opfordre Ulrich natürlich dig at købe enten flere flasker samtidigt eller refill dunke. Ulrich tager endvidere et socialt ansvar ved, at samarbejde med beskyttede værksteder, som fylder og pakker en stadig større del af produkterne.

Alle rengøringsmidler er Vegane hvilket betyder at de ikke indeholder ikke produkter fra dyr.