Økologisk WC rens med mælkesyre

Toiletrens, mælkesyre

Ulrich natürlich har fremstillet denne toiletrens som indeholder citronsyre og den effektive og samtidig miljøvenlige mælkesyre. 

Denne WC rens er fremstillet af økologiske råvarer, uden petrokemiske indholdsstoffer og produktet følger retningslinierne fra den tyske forening til dyrernes beskyttelse. 

Indhold: 750 ml i svanehalsflaske. Produktet er økologisk og vegan.

Farve: Produktet er tilføjet en svag farve med den begrundelse at farvet WC rens er synlig ved påføring og det vil reducere mængden som anvendes. Klar toiletrens er i sagens natur ikke synlig og merforbrug er forventelig. 

Hint 1: WC rens sprøjtes op under toiletranden og toiletrensen fordeles på alle sider af kummen. Lad virke en tid og brug derefter toiletbørsten og vand efterfølgende. Hvis toilettet er meget smudset, så lad midlet virke natten over. 

Hint 2: Kalk opbygget langsomt lag på lag og skal på samme måde opløses. Har toiletkummen et tykt lag kalk kan det være nødvendigt, at gentage behandlingen. Ved kraftigt kalkbelægning kan man også med fordel påføre lidt mere WC rens med et par tmers mellemrum og hver gang fordeles produktet i hele kummen.

Info: Denne WC rens indeholder næsten udelukkende mælkesyre som aktiv ingrediens. Mælkesyre er imidlertid en dyr ingrediens og stort set alle anvender den miljøbelastende og langt mindre effektive fosforsyre

DKK 92,00