Økologisk finvaskemiddel, 1 liter

Finvaskemiddel

Ulrich natürlich flydende finvaskemiddel til uldvask og sarte som f.eks silke og pels. Finvaskemidlet indeholder vaskeaktive stoffer fra kokosolie, plantesæber og højredrejende mælkesyre. Produktet er fremstillet af fornybare råstoffer uden petrokemiske indholdsstoffer og uden konserveringsmidler.

Mængde: 1 liter som rækker til 50 vaske. 

Låget: Låget er samtidig dit målebære for dosering. Fyld låget 2/3 op og læg det ind i vasketromlen og spring forvasken over. Produktet er testet med resultatet "Meget god".

Duft: Finvaskemidlet er ikke tilsat duft, men ønsker du en duft af enten citrus eller lavendel, så kan du købe duft, som tilsættes i skyllemiddelbeholderen. Vi kan også levere flere forskellinge typer skyllemiddel. Finvaskemidlet findes også i en variant hvor citrus ER tilsat.

Uld: Til vedligeholdelse af uld anbefaler vi Ulrich natürlich lanolinkur.

Bæredygtig: 1 liters flasken har en stor åbning i flaskens top og denne åbning gør det nemt, at genopfylde flasken fra refill dunken på 5 liter. En dunk skal i bæredygtighedsberegningen holdes op mod 5 flasker, 5 låg, 5 etiketter og 1 papkasser. 

Økologisk: Ulrich natürlich finvaskemiddel er certificeret af ECO-Control efter den nyeste Nature Care Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af non-food produkter. Vaskemidlet er dermatologisk testet og følger retningslinierne fra den tyske forening til dyrernes beskyttelse. Produktet er vegan.

Pris/vask - spar 17%

1 liter (50 vaske): Kr 82,- / 50 = Kr. 1,64 pr. vask. 

5 liter (250 vaske): Kr. 340,- / 250 = Kr. 1,36 pr. vask (refill dunk)

DKK 95,00