Møbelpleje til træ og læder

Rengøring og pleje af møbler, gulve og paneler

Møbelpleje til træ og læder

Forårsrengøring af møbler - spar 20%

Træmøbler og overflader i læder kræver rengøring og pleje, alle møbler kræver møbelpleje uanset materiale. Træ kan oftes rengøres med lunkent vand, men en let slibning kan være nødvendig og derefter følger en behandling med bivoks. Læderstole renses med lædersæbe og genbehandles med læderbalsam. Se mere om stofmøbler nederst på siden. 

Hint om rengøring af stofmøbler

Har du fået pletter på lænestolen eller sofaen i stof, så skal stoffet opfattes som almindeligt tøj. Almindelige fedtpletter kan vaskes af med en lille smule flydende tøjvaskemiddel opløst i lunkent vand. Er pletten mere genstridig af f.eks. frugtsaft, vin, sodavand eller andet organisk materiale, så skal du starte med at opløse pletten med en pletfjerner f.eks. Ulrich natürlich kvilajaekstrakt, som sprøjtes på pletten, derefter vaskes pletten og det omliggende soft med lunkent vand og gerne med lidt opløst vaskemiddel. 

Link: Pletfjerner - Kvilajaekstrakt

Er stoffet meget sart, så anbefaler vi, at du prøver på bagsiden først for at se om stoffet bleges. På denne måde får du også testet om der er overskudsfarve i stoffet.