Mælkesyre afkalkning

Afkalkning af kaffemaskiner også Nespresso og Senseo

Ulrich natürlich, afkalkning

Mælkesyre er skånsomt til afkalkning af alle former for elkedler, kaffemaskiner, expressomaskiner, nespresso og andre køkken maskiner. Flere producenter anbefaler ligefrem Ulrich naturlich kalkfjerner med mælkesyre til deres maskiner frem for mere agressive syrer.

Garanti: Nespresso skriver, at deres produktgaranti bortfalder, såfremt andet end mælkesyre anvendes til afkalkning. Du beholder garantien for Ulrich natürlich er 100% ren mælkesyre og fremstillet netop til kaffemaskiner og kaffeautomater. 

Mælkesyre er et mildt afkalkningsmiddel, men stadig yderst effektivt som afkalkningsmidlet i alle husholdningsmaskiner. Ulrich natürlich kan endvidere anvendes til afkalkning af vaskekummer, toiletter, fliser, brusekabiner.

Indhold: Afkalkningsmidlet består af højredrejende mælkesyre, der er biologisk nedbrydelidt og ikke farligt for vandmiljøet. Produktet er Vegan og indeholder ikke produkter fra dyr.

Tip: Til kedler og gryder blandes afkalkningsmiddel og vand i forholdet 1:3 til 1:5, opvarm til kalken er opløst. Skyl efter flere gange. Kaffemaskiner køres igennem med samme blandingsforhold.

Vælg mellem...

Flasker: 1 liter kr. 80,- (tilbud kr. 75,-)

Kasse: 6 x 1 liter kr. 480,- (tilbud kr. 430,-)

Dunk: 5 liter kr. 340,-

Brug de to pile til at bestille flere eller færre og med pilen til højre kan du vælge flaske, kasse eller refill dunke. 

DKK 75,00 DKK 80,00