Økologisk vaskemiddel med Citrus

Bæredygtigt vaskemiddel

Anvendelse: 

Ulrich natürlich økologisk vaskemiddel uden farve, petrokemiske stoffer og konserveringsmidler anvendes til både almindeligt og farvet tøj. Det økologsike vaskemiddel indeholder økologisk citrusolie, vaskeaktive stoffer fra palmekerneolie og kokosolie, plantesæber og højredredede mælkesyre til at forhindre kalkaflejringer på både tøj og i maskine og samtidig sikres en hudvenlig pH-værdi.

Vasketemperaturer:

Produktet er effektivt fra 30-90 grader. For stofbleer, undertøj, håndklæder og andre produkter vil man normalt anbefale en vasketemperaturer på 60 grader, men vælger du at tilsætte Ulrich natürlich "Fleckensalts" (som er i kategorien Percarbonate) til vasken, så sker der straks en kemisk reaktion, hvor ilt frigives og den frigjorte ilt renser og laver den desinfektion, som en højere temperatur normalt skaber.  

Priser:

Det økologiske og bæredygtige vaskemiddel er ualmindelig drøj i brug og dermed langt billigere end andre vaskemidler på markedet, selv de billigste fra supermarkederne. HINT: Vælg 1 liter til daglig brug og en refill dunk til opfyldning, hvilket giver følgende priser.

1 liter rækker til 33 vaske, kr./vask 2,63

5 liter ræker til 165 vaske, kr./vask 2,26

På refill dunken til citrus vaskemiddel er der op til 3 uger leveringstid. 

Økologisk og bæredygtig:

Alle Ulrichs natürlich produkter er certificeret af ECO-Control og efter den nyeste Nature Care Products. ECO Controls er et inspektions- og kontrolorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af non-food produkter.

DKK 95,00

Relaterede produkter