Økologisk opvaskemiddel Aloe Vera

Neutralt opvaskemiddel

Ulrich natürlich opvaskemiddel rengør intensivt og giver absolut stribefrit glans på alle overflader. Opvaskemidlet er hudvenligt og neutralt, det indeholder ikke petrokemiske indholdsstoffer, uden palmeolie, uden konserveringsmiddel.

Ulrich natürlich opvaskemiddel indeholder fedtopløsende tensider som er plantebaseret, aloe vera som er økologisk dyrket og højredrejende mælkesyre for en hudvenlig pH-værdi. Som en unik ting indeholder Ulrich opvaskemiddel mælkesyre et dyrt men effektivt indholdsstof, som hjælper med til at sikre et pH neutralt produkt, samt fjerne kalkslør og næsten eliminerer risikoen for striber.

Ulrichs opvaskemiddel er fremstillet af fornybare stoffer, udenlukkende vegetabilske og produktet er således mærket Vegan foruden økologisk.  

Opvaskemidlet fra Ulrich natürlich med Aloe Vera er helt uden duft. Aloe vera er mere skånsom mod huden en varianten med citrus, som til gengæld har en lidt bedre opløsningsevne.

Opvaskemidlet er drøjt og nogle få dråber er kun nødvendig.

Indhold: 500 ml (kr. 48,-)

Kasse: 6 x 500 ml (kr. 275,-)

Bæredygtig refill dunk: 5 liter (kr. 245,-) 

Note: Da brugen af enzymer, som er et genmanipuleret produkt, diskuteres kraftigt i nogle kredse, så har Ulrich natürlich valg helt at undgå enzymer i deres produkter. Ulrich natürlich opvaskemidler er certificeret af ECO-Control efter den nyeste Nature Care Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af non-food produkter.

DKK 60,00

Relaterede produkter