KBM moppe system

Gulvmopper i microfiber og Gulvsvaber med spand

Gulvmopper

Professionelt og ergonomisk moppesystem til både erhverv og privat

KBM er et af de mest udbredte professionelle moppesystemer i Skandinavien. Vi har sammensat et system med 4 dele, som løser alle opgaver i den almindelige husholdning og kontor. Systemet består af et teleskopskafte, en fremfører og en tørmoppe til støv og almindelig smuds og kombimoppe eller fugtmoppe til gulvvask. Mopper måler i mellem 47 og 49 cm. 

Vi har altid alle standard mopper på lager, mens specialprodukterne kommer direkte fra det svenske KBM hovedlager. 40 cm moppesystemem (47-49 cm) er lagervarer hos os, mens der er 5-7 dages leveringstid på specialmålene på 30, 60 og 120 cm. 

Billige mopper fra KBM Easy

KBM har lavet en billig serie som de kalder for KBM Easy, som fint rækker til det lille behov. Du kan vælge enten almindelig moppesættet med microfiber eller et system med gulvsvaber i strimler også kaldet garn. Produkterne er i en rigtig god kvalitet, men ikke helt på niveau med de professionelle og noget dyrere KBM produkter.  

Mopper og ergonomi

Mopning af gulve med en tørmoppe er uhyre effektivt og kan udføres dagligt i stedet for støvsugning. Mopning med fugtmoppe erstatter gulvvask med klude og vand og som bonus er brug af mopper langt mindre belastende for muskler og led. 
 

Special mopper 

Vi er lagerførende med 40 cm fremfører og mopper, men ikke på 30, 60 og 120cm. Som KBM forhandler kan vi imidlertid trække alle specialprodukterne direkte hjem uden fordyrende mellemled fra det store svenske KBM lager. Typisk leveringstid på specialprodukter 5-7 dage.