KBM moppe system

Gulvmoppe i microfiber og Gulvsvaber med pand

Gulvmopper

Professionelt og ergonomisk moppe system til både erhverv og privat

KBM er et af de mest udbredte professionelle moppesystemer i Skandinavien. Systemet består af et teleskopskafte, en fremfører og en eller flere mopper efter behov. Tørmopper til støv og almindelig smuds, og kombimoppe eller fugtmoppe til gulvvask.

Til dig som er privat kunde har vi sammensat et system med 4 dele, som løser alle opgaver i den almindelige husholdning. Mopper i 40 cm bredde er lagervarer.

Vi har alle standard mopper på lager, mens specialprodukterne kommer direkte fra det svenske KBM hovedlager. 40 cm moppe er lagervarer hos os, men på 30, 60 og 120 cm er der typisk 5-7 dages leveringstid. 

Billige mopper fra KBM Easy

KBM har lavet en billig serie til dig som privat med et lille behov. Moppesættet med fiber eller strimler er en god kvalitet, langt bedre end det i supermarkeder, men ikke helt på niveau med de professionelle og noget dyrere proffessionelle KBM produkter.  

Mopper og ergonomi

Mopning af gulve med en tørmoppe er uhyre effektivt og kan udføres dagligt i stedet for støvsugning. Mopning med fugtmoppe erstatter gulvvask med klude og vand og som bonus er brug af mopper langt mindre belastende for muskler og led. 
 

Special mopper 

Vi er lagerførende med 40 cm fremfører og mopper, men ikke på 30, 60 og 120cm. Som KBM forhandler kan vi imidlertid trække alle specialprodukterne direkte hjem uden fordyrende mellemled fra det store svenske KBM lager. Typisk leveringstid på specialprodukter 5-7 dage.