KBM Dry Moppe

Skidtopsamling med KBM Dry Moppe

KBM Dry Moppen er en mikrofiber moppe fantastisk til støvoptagning og hvis ejer et kæledyr f.ek.s en hund, så er den eminent til at opsamle hår. Fibermoppen optager støv og andre smudspartikler gennem elektrostatisk effekt.

Moppen kan også anvendes til afstøvning af vægge, lofter og hylder.

Passer til fremfører: 40 cm med skrå kanter.

NOTE: KBM producerer ikke længere tørmopper og deres lager er solgt, det samme er vores. Vi har til gengæld fundet Nordisk Microfiber, Clean Plus Dry Fibre, OEKO-TEX. Denne moppe har samme størrelse som KBM moppen, men i forholdt til den "gamle" KBM moppe er denne moppe, som er en nyere generation, fremstillet efter strenge og certificerede retningslinjer.  

OEKO-TEX Standard 100 er en produktcertificering, som stiller krav til indhold af kemiske stoffer, der er - eller mistænkes for at kunne være - skadelige for vores helbred. OEKO-TEX er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og kendes på mærker "Tiltro til tekstiler. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale OEKO-TEX Forening har stillet. Der er nu udstedt næsten 13.000 aktive certifikater til virksomheder over hele verden. 

 

DKK 125,00

Relaterede produkter