Hvem er vi?

DEXUS er en webshop med alt i rengøringsmidler, rengøringsartikler, møbelpleje og gulvmopper. Vi har alt til vinduespudseren fra Unger, alt i gulvmopper fra KBM, Danmarks største udvalg af økologiske rengøringsmidler og økologiske vaskemidler.

Mange af vores produkter anvendes i små og mellemstore virksomheder og flere offentlige institutioner, men DEXUS.dk er en webshop for ALLE også private. 

DEXUS blev etableret som internetbutik i 2009 af Poul Smidt, men har reelt eksisteret siden 1992, hvor vi under navnet Nordjysk Shopping Service leverede en lang række rengøringsmidler fra førende grossister direkte til en række private kunder. 

DEXUS har med Det store Pletleksikon Danmark ubetinget største og mest omfattende internet opslagsværk med seriøs og faglig rådgivning om pletfjerner og rengøring. 

DEXUS afhentningssted

DEXUS har i en årrække delt butikslokaler i gågaden i Hobro med FjordButikken, men da vi er flyttet til Skødstrup ved Aarhus er det ikke længere muligt at afhente varer i butikken eller hos os privat. 

Poul Plet på Facebook

På Facebook kan du følge aktuelle gode råd og se svar på en række af de spørgsmål som du eller andre kunder. Følg Poul Plet her... 


Salg til private, firmaer og institutioner 

Firmaets navn: DEXUS
Selskabstype: Personligt ejet virksomhed.
Indehaver: Poul Smidt.
CVR nr.: 16 19 98 85
Adresse: Tronkærgårdsvej 56, 8541 Skødstrup
Telefon: +45 25 788 766
E-mail: info@dexus.dk

 

 Firmaets juridiske navn er Smidt & Partners

Kvalitet og Etik

DEXUS har valgt udelukkende at tilbyde produkter af høj produktkvalitet. Med høj produktkvalitet mener vi, at produkternes effekt skal være veldokumenteret, der skal foreligge datablade og for rengøringsartiklernes vedkomende handler vi kun med førende mærkevarer. De fleste produkter er helt uden farve, parfume og kendte skadelige stoffer.