Handelsbetingelserne

 

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Navn: DEXUS (Smidt & Partners) CVR / moms: 16 19 98 85

Adresse: Tronkærgårdsvej 56, 8541 Skødstrup

Kontakt: E-mail: info@dexus.dk  -  Telefon: 3023 9600

 

Betaling

I denne webshop DEXUS.dk kan du betale med:

- Dankort, Visa Dankort, Visa og MasterCard. Vi hæver først beløbet når varen afsendes.

- EAN-faktura (bestilling på separat e-mail)

 

Levering

Såfremt de ønskede varer er på lager vil vi ekspederet din ordre inden for 24 timer.

Du kan vælge mellem

- Danmark, GLS pakkeshop, Kr. 49,-

- Danmark, GLS Erhverv, Kr. 45,- (Gælder kun for levering på en "rigtig" firmaadresse, hvor der teknisk set sker fuldtidsarbejde og hvor der er en myndig person til stede, som kan kvittere for modtagelsen. GLS anser hverken en hjemmearbejdsplads i en villa eller en håndværksmester som arbejder med udgangspunkt i sit eget hjem som en firmaadresse. Et landbrug anses af GLS heller ikke som en erhvervsadresse. 

- PostNord, Kr. 84,-

- I nogle tilfælde benytter vi os af bud i forbindelse med leverancen, dette sker UDEN merpris.

 

 

NORGE: DEXUS sender også pakker til NORGE med PostNord.

DKR 110,- (max 2 kg)

DKR 345,- (max 5 kg)

DKR 499,- (max 10 kg) 

Webshoppen giver kun mulighed for at betale DKR 100,- Er vægten på pakken højere eller er pakken over 90 cm opkræves et ekstra beløb som betales med bank transfer.

 

OTHER CONTRIES (EU): Please send an e-mail to info@dexus.dk with your request and we will make you an offer for the best shipping price, depending on weight, speed and country.

 

Såfremt en varen er udsolgt eller i restordre, forbeholder DEXUS sig retten til at levere ordren, når det er muligt at sende den af sted samlet. Kan vi ikke levere dine varer inden for en uge, så laver vi en dellevering. Vi betaler naturligvis for den ekstra fragt.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en e-mail til info@dexus.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.    

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage udgør i de fleste tilfælde en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, 

2. Levering af varer, som er hjemtaget specielt til dig fra vores udenlandske leverandører, disse varer er i alle tilfælde tydelig markeret på produktsiderne med udtrykket "skaffevare",

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

3. Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, det gælder f.eks. sæbe og shampoo

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling enten ved brug af MobilePay eller overførsel til din bankkonto, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

DEXUS, Tronkærgårdsvej 56, 8541 Skødstrup

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos sammen med dine tidligere afgivne bestillinger og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.dexus.dk er Poul Smidt.

Som registreret hos DEXUS (Smidt & Partners), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@dexus.dk 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Poul Smidt. Send gerne en e-mail evt med foto hvis klagen drejer sig om en beskadigelse af en vare