Galdesæbe til blevask og pletfjerning

Fjern pletter fra frugt, græs og andet organisk 

Galdesæbe er særdeles effektiv som vaskemiddel til brug for stofbleer og desuden effektiv som almindelig pletfjerner for en række helt almindelig forekomne pletter.

Kaffepletter. Har du fået en kaffeplet eller theplet på dit tøj, på dugen eller tæppet er galdesæbe kan du anvende som en effektiv pletfjerner. Kom galdesæbe direkte på kaffepletten og lad den virke gerne et par timer inden plet og galdesæbe vases.

Ketchuppletter. Har du fået en ketchupplet, tomatplet eller pizzaplet på tøjet, som kom galdesæbe direkte på pletten. Når pletten er opløst vaskes tøjet i vaskemaskine, hvor det almindelige vaskemiddel erstattes af galdesæbe.

Græspletter og pletter fra bær, marmelade, rødbedesaft, juice. Har du eller ugerne får græspletter på bukserne, så er galdesæbe effektivt til at fjerne disse.

Hvad er Galdesæbe?
Galdesæbe indeholder galdekoncentrat fra økologiske køer, vaskeaktive stoffer fra kokos- og palmekærneolie og plantesæber.

Hvordan bruges galdesæbe?
Er uheldet ude, så hæld galdesæbe direkte på pletten og lad det virke nogle timer. Når du skal vaske tøjet kan du erstatte din normale vaskemiddel med galdesæbe. Som udgangspunkt kan du bruge galdesæbe til fedtpletter og mange såkaldte proteinholdige pletter. Læs mere om de mange forskellige typer pletter i Det store Pletleksikon her på DEXUS.

Galdesæbe leveres 250 ml flaske og som refill dunk med 5 liter.

NOTE: Produktet er som det eneste Ulrich produkt IKKE vegan. Ønsker du et tilsvarende produkt som både er økologisk og vegan, så har Ulrich et alternativ i denne pletfjerner.

DKK 75,00