Fragt

 

Det koster penge at sende breve og pakker. I DEXUS koster det kr. 49,- hvis du vælger, at din pakke skal sendes til en GLS Pakkeshop. Du skal ikke tænke på, om du har købt noget, som er let eller tungt for prisen er altid den samme. Ja, prisen er den samme for dig, men når GLS vejer din pakke, så koster den måske mere end kr. 49,- måske er den reelle pris 69,- eller 89,- men vi betaler differencen. Din pris er altid kr. 49,-  

Gratis fragt eksisterer IKKE, hverken hos GLS eller Postnord, så nogen må i sagens natur betale. De butikker som siger, at det er fragtfrit, ja de har bare lagt prisen ovenpå varerne. Vi gør det anderledes, vi vil hellere give dig en rigtig god pris på varerne, så kan du se hvad varerne reelt koster.   

Flere af vores konkurrenter anvender fragtmand og ved mindre mængder betaler vi ofte mere end kr. 200,- for en 1/4 palle, så vi tænker os godt om inden vi bestiller varer. Men du skal bare betale 49,- uanset om pakken så vejer 1, 5 eller 20 kg og med GLS, så er den i din pakkeshaop klar til afhentning i morgen. Jeg synes, at det er skarp og fair pris.

Med venlig hilsen

Poul