Afkalkning af Nespresso maskine

Mælkesyre fra Ulrich erstatter de dyre original produkter

Afkalkningsvæske til Nespresso

Nogle fabrikanter skriver i deres brugermanualer, at maskinen skal afkalkes med en afkalkningsvæske uden at være specifik på hvilken type væske, der er tale om. Nespresso og andre anvender mælkesyre, som leveres i fabrikantens egne flasker. 

Ulrich mælkesyre kan erstatte de dyre produkter fra Nespresso og andre. Ulrich produktet fortyndes med vand i forhold 1:3 og for de tekniske interesserede, så er produktet en 45% opløsning.

Priser: 1 liter mælkesyre fra Ulrich koster kr. 63,- og en 5 liter refill dunk koster kr. 285,-. Sammenlign prisen med originalprodukterne og du vil opdage, at der er mange penge at spare.   

Mælkesyre er et miljøvenligt og meget effektivt flydende afkalkningsmiddel. Mælkesyre er flydende i modsætning til citronsyre, som er et pulver der opløses i vand og netop derfor frarådes citronsyre. Problemet med citronsyre er, at rester af pulveret kan sætte sig i de forskellige nespresso og espresso maskiners rør, pakninger og andre steder. Flere fabrikanter skriver ligefrem i brugermanualerne til deres maskiner, at garantien bortfalder, hvis man bruger andre produkter end mælkesyre.

Ulrich natürlich afkalkningsmiddel er særdeles velegnet til alle typer kaffemaskiner, elkedler, Nespresso og espresso maskiner uanset om de er designet til kaffepads eller kapsler.

Ulrich natürlich laver et økologisk mælkesyre afkalkningsmiddel og i øvrigt kun koster en brøkdel af de special produkter samme fabrikant anbefaler.